Alvaro

Mijn naam is Alvaro Alirio Greffa Ajón
Dorp: Soplin Vargas ligt aan de Putumayorivier in de Alto Putumayo, naast onze buren Colombia en Ecuador. Er wonen ongeveer 200 tot 400 mensen. Er is een basisschool en een secundaire school, een hospitaal en een bank. Er bevinden zich nog andere instellingen van de Peruaanse staat.
Het is een jong dorp. Het werd slechts 82 jaar geleden gesticht. Elk jaar wordt de verjaardag van mijn dorp uitgebreid gevierd.
Studie: secundair onderwijs voor natuurwetenschappen
Droom: Mijn droom is steeds geweest om te groeien, om iets te bereiken, om te studeren in de stad en mijn rechten te kennen als mens. Op die manier wil ik werken met mijn organisatie.
Leukste aan Iquitos: Het is een rustige stad. Vanaf de eerste dag in Iquitos heb ik gemerkt dat dit een stad is zonder geweld. Ik vind het hier ook leuk omdat er lekker eten is. Ik voel mij daarom net alsof ik in mijn dorp ben.
Ik mis… : vooral mijn ouders, mijn broers en zussen, mijn dorp en de mensen van mijn dorp. Ik mis ook het eten, de manier van leven zoals toen ik bij mijn ouders woonde.
Mijn dromen voor de toekomst: mijn studies beëindigen en mijn titel als professioneel ontvangen om een nuttiger persoon te zijn in de maatschappij waarin we leven.

Sponsored by by2.be